Karin Tyrberg

Restaurangprogrammet har förberett mig väl inför en karriär i köket.

Grönklittsgruppen


Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping,Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Björnpark,Orsa Camping, Orsa Bowling, Enåbadets Camping,Siljansbadets Camping, Sagolandet Tomteland och Tänndalen.

www.orsagronklitt.se

Orsa Grönklitt och TänndalenUpplev snöriket


Upptäck snö, vinter och skidåkning riktigt tillsammans med familj och vänner. Mer av allt. Snöriket bjuder rejäl vinter, massor av tokroliga aktiviteter och omväxlande skidåkning, som assar alla. Från de riktiga högfjällen i Tänndalen till skidåkning bland sällsynta rovdjur i Orsa Grönklitt. Totalt 75 nedfarter, 30 liftar och 37 mil längdspår väntar att upptäckas.

www.tanndalen.com

Orsa Björnpark – Stig in i en sällsynt och spännande värld


Det här trodde du väl inte kunde hända på skidsemestern, eller hur? Några av världens farligaste och mest sällsynta rovdjur som leker i snön strax intill pisterna. Stora tigrar, leoparder, isbjörnar, vargar, järvar och odjur är nyfika betraktare på skidturisterna.


I Polar World, som är en egen avdelning i björnparken, lever våra två underbara isbjörnar Ewa och Wilbär tillsammans i världens största isbjörnspark.

www.orsabjornpark.se

Tomteland – Sagornas värld alldeles på riktigt


Djupt inne i skogen, bland bergen utanför Mora, ligger Tomteland djupt inbäddat i snön. Här bor den riktiga jultomten tillsammans med alla sina vänner i en magisk, mystifik sagomiljö vid foten av Gesundaberget strax utanför Mora. Bara 45 minuters bilresa från Grönklittsanläggningen. Här blir du själv en del i sagan och får vara med om upptåg och spännande äventyr med den riktiga Jultomten och hans kompisar.

www.tomteland.se

Camping – Här händer det saker


Orsa Camping
- Bara 15 minuter med bil från skidbackar och spår i Grönklitt ligger Orsa Camping, med Orsasjön som granne. Perfekt läge för dig som älskar vintercamping, eller vill bo i stuga till lågpris och åka skidor i Grönklitt. Orsasjön inbjuder till härliga turer på långfärdsskridsko, isfiske eller som utgångspunkt för snöskoterturer. Och så bowling förstås. På campingen ligger en toppmodern bowlinghall med restaurang och sportbar.
Enåbadets Camping - Enåbadets Camping i centrala Rättvik är en verklig oas i vinterkylan, med behagligt medelhavsklimat i den toppmoderna simhallen. 25-meters bassäng med 28-gradigt vatten, fyra banor, startpallar, en bubbelpool med plats för alla i familjen, relaxavdelning med bastu och solarium, barnpool, kiosk och butik. Välja att bo i egen husvagn, en mysig och hemtrevlig Dalastuga eller i Sveriges vackraste vandrarhem. Enåbadets fyrstjärniga camping är öppen året runt.
Siljansbadets Camping – Campingplatsen som har allt. Bättre läge finns inte. Siljans långgrunda sandstrand, promenadavstånd till Rättviks centrum, skuggande tallar, stora gräsytor och nära till allt.
 

www.orsacamping.se
www.enabadet.se
www.siljansbadet.se

Praktiksamarbete

Att ta emot praktikanter är ett bra sätt att göra reklam för sig själv som arbetsgivare.

Samarbetet mellan dig, skola och den studerande öppnar också upp för nya perspektiv och erfarenheter som utvecklar ditt företag.

Anmäl ditt intresse att ta emot praktikanter (ange vilken form av praktik Du kan erbjuda, tidsperiod, företagets namn och vem vi kan kontakta) eller annonsera efter praktikanter

Webbaserade kurser

Det finns många webbaserade kurser tillgängliga gratis ute på internet.

Flera av utbildningarna ger ett intyg efter avklarad utbildning.

Klicka här för att komma till listan med webbaserade kurser.

Platsannonser

ANIMAL PRODUCTION

Samverkande företag/partners