Karin Tyrberg

Restaurangprogrammet har förberett mig väl inför en karriär i köket.

Sälen Turism

Sälen är ett av Europas största skidområde och välkomnar årligen närmare 3,5 miljoner besökare. Här finns utförsåkningen. Sju skidanläggningar med varierad skidåkning, Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Stöten och Näsfjället. Ett eldorado för skid och snowboardåkare, ett paradis för familjen och en självklarhet för alla återkommande gäster. Och det är det vi vill. Inte bara att du ska komma hit utan också att du ska komma tillbaka. Vi vill ta hand om dig för det är du värd, och vi vill vara din värd. Längtar du efter vinterfiske, hundspann, en härlig skotertur eller en vandringstur med snöskor finner du alla aktiviteter ett och samma ställe. Fast också mycket mer. När lusten faller är det du som väljer. Längd och turåkning, en nyskalad apelsin, en bit choklad och vidunderlig utsikt. Fantastiska spår och fjälleder, utmärkta för dagsturer, varm choklad och ostsmörgås.

Det finns mycket att göra sommaren. Vackra små sjöar för spontana bad eller en stunds avkopplande fiske med familjen. Ett besök vid Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall, ligger lagom avstånd för en händelserik dagstur. Midsommar i Dalarna tillhör en av våra starkare traditioner. Dags för folkfest, musik och sommarglädje. Folkdräkter, midsommarstång och sång. Och vi vill att du ska vara med, det är en del av vårt värdskap. Känn efter själv, hur vill du att din sommar ska bli. Om du låter oss vara en del av den lovar vi att bjuda lustfyllda aktiviteter och upplevelser att minnas. Upplevelser du får lust att återvända till.

Sälen är ett paradis du delar med många fler. Ett paradis som vi lånar ut. Om du lovar att vara rädd om det. Det här är en plats med utrymme för var och ens egna små smultronställen. Det är just därför vi vill hälsa dig välkommen hit.

Hit till Dalarna och fjällen.
 

www.salen.se

Praktiksamarbete

Att ta emot praktikanter är ett bra sätt att göra reklam för sig själv som arbetsgivare.

Samarbetet mellan dig, skola och den studerande öppnar också upp för nya perspektiv och erfarenheter som utvecklar ditt företag.

Anmäl ditt intresse att ta emot praktikanter (ange vilken form av praktik Du kan erbjuda, tidsperiod, företagets namn och vem vi kan kontakta) eller annonsera efter praktikanter

Webbaserade kurser

Det finns många webbaserade kurser tillgängliga gratis ute på internet.

Flera av utbildningarna ger ett intyg efter avklarad utbildning.

Klicka här för att komma till listan med webbaserade kurser.

Platsannonser

ANIMAL PRODUCTION

Samverkande företag/partners