Karin Tyrberg

Restaurangprogrammet har förberett mig väl inför en karriär i köket.

Kock


En kock har ett skapande arbete med hela världen som arbetsfält.

5 anledningar att bli kock

  • Stockholm, New York, London – Du väljer arbetsplats någonstans i världen
  • Du tycker det är kul att laga mat
  • Du tycker att mat ska vara både god och vacker att se på
  • Du gillar att jobba i team
  • Du får användning för din kreativitet i arbetet

5 personliga egenskaper

  • Gourmé
  • Effektiv
  • Kreativ
  • Gillar att jobba i team
  • Stresstålig
Källa: Arbetsförmedlningen

Faktaruta

Yrke

Kock

Arbetsplats

Restauranger i hela världen

Vem är du?

"Matkreatör"

Kompetenser

Service och bemötande, Samarbetsförmåga, Livsmedel- och näringskunskap, Måltids- och branschkunskap, Mat och dryck i kombination

Nyckelord

Kreativ gourmé

 

 

Samverkande företag/partners