Karin Tyrberg

Restaurangprogrammet har förberett mig väl inför en karriär i köket.

Turism och skidlärare, 400 poäng

Syftet med utbildningen är att ge en bred kompetens inom hela rese- och turistindustrins område med speciell inriktning på skidskola, aktiviteter och värdskap som skall leda till arbete.

På Svenska Turism- och skidlärarutbildningen i Orsa utbildar vi alpina skidinstruktörer till att undervisa barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer. Detta är en utbildning anpassad efter marknadens kommande behov. Kursplanen är framtagen tillsammans med de ledande skidskolorna i Sverige. Det ger eleverna en mycket stor chans till arbete efter avslutad utbildning. Utbildningen genomförs tillsammans med Svenska Liftanläggningars Organisation, (SLAO). Den ger behörighet att pröva för svensk skidlärarexamen.

Merparten av våra föreläsare kommer direkt från branschen. Vi ser hela tiden till att vara "up to date" för att ge deltagarna möjlighet att redan under utbildningstiden ta ett stort kliv in i den för dem nya branschen.

OBS! Inget intag just nu

 

Söka utbildning

Gymnasiet

Ansökan lämnas till din studievägledare eller görs via internet. Om ansökan görs via internet kommer du att få inloggningsuppgifter.

Yrkeshögskola/Kvalificerad yrkesutbildning

Ansökan görs på en blankett som du får från utbildningsannordnaren.

Högskola

Ansökan görs via hemsidan www.studera.nu

Webbaserade kurser

Det finns många webbaserade kurser tillgängliga gratis ute på internet.

Flera av utbildningarna ger ett intyg efter avklarad utbildning.

Klicka här för att komma till listan med webbaserade kurser.

Platsannonser

ANIMAL PRODUCTION

Samverkande företag/partners